Pinnstol

Populära pinnstolar runt svenska köksborden.

svart pinnstol
Populär svart stilren pinnstol från Falsterbo design. Stolen ingår i serien Linköping och har både matchande pinnsoffa samt matbord

Mått:
Bredd: 46 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 83 cm
Material: Björk

Pris: 695 :-

Köp den här!

vita pinnstolar
Vita pinnstolar från Falsterbo i serien Linköping. Finns matchande pinnsoffa och köksbord i samma serie.

Pris: 695 :-

Mått:
Bredd: 46 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 83 cm
Material: Björk

Köp dom här!

Vit pinnstol från Fisksätra med hög rygg.
Modernt designad vit pinnstol i gummiträd med hög rygg. Passar utmärkt både i kombination med kök och matbord i gammal lantlig stil som i det modernt inredda hemmet.

Mått:
Bredd: 47 cm
Djup: 46 cm
Höjd: 100 cm
Material: Gummiträ

Pris: 695:-

Köp den här!

Svart pinnstol med hög rygg i trä
Svart modernt designad pinnstol med något högre rygg än normalt vilket ger den en liten modernare touch jämfört med den klassiska pinnstol designen. Supersnygga att matcha med både vita och svarta matbord, vår personliga favorit är att matcha denna stol med ett vitt matbord för kontrast.

Mått:
Bredd: 47 cm
Djup: 46 cm
Höjd: 100 cm
Material: Gummiträ

Pris: 695 :-

Köp den här!

svart pinnstol i klassisk design
Den klassiska pinnstolen här i svart utförande. Materialet är svartlackerad gummiträ och priset går inte heller att klaga på.

Pris: 695 :-

Mått på pinnstolen:
Bredd: 49 cm
Djup: 46 cm
Höjd: 88 cm
Material: Gummiträ

Köp den här!

Svart klassisk pinnstol
Snygg och populär svart pinnstol i trä. Passar supersnyggt till matchande pinnsoffa i svart eller i kombination med både svarta och vita matsalsbord. Samma stol går även att få i vitt samt i grått och du hittar dessa genom att följa länken nedan.

Mått på pinnstolen:
Bredd: 52 cm
Djup: 53 cm
Höjd: 90 cm
Material: Trä

Pris: 995:-

Köp den här!

Pinnstolen från praktiskt möbel till eftertraktad design.

Från att ha setts som en billig och praktisk vardagsstol har den klassiska pinnstolen på senare år blivit mer och mer populär i våra svenska design hem och på slutet etablerat sig som en stilikon som dyker upp i de mest ombonade och designmedvetna hemmen både i köket och i vardagsrummet i anslutning till mat eller köksbordet.

Klassisk design i modern tappning.

Pinnstolen finns idag i en mängd olika varianter där man har kombinerat den klassiska designen med moderna färger, fast även tagit ut svängarna och modifierat själva grundstrukturen och den klassiska formen vilket har lett till ett breddat produktsortiment och ökat på dess popularitet ytterligare.

Pinnstol på balkongen

I och med att även pinnsoffan är en trend som kommit tillbaka starkt så blir det allt vanligare att man i svenska kök och hem ser en snygg modern pinnsoffa kombinerad med matchande pinnstolar bilda en grupp runt matbordet. Pinnstolarna har även blivit ett naturligt inslag på våra inglasade balkonger tillsammans med ett balkongbord just för att dom både är snygga och praktiska då dom är lätta att flytta både in och ut från balkongen beroende på om man behöver fler sittplatser ute eller inomhus.