Trädgårdssoffa

Populära trädgårdssoffor.

Trädgårdssoffa vintage shabby chic
Snygg vit trädgårdssoffa i vintage lantlig stil. Soffan är tillverkad i Creekwood eller Teak beroende på vilken färg du väljer, går att få i både Grått och Vitt. Båda är naturliga trämaterial som är väldigt hårda och beständiga mot fukt och röta vilket gör att dom lämpar sig utmärkt som material till utomhusmöbler. För dig som vill ha en lite snyggare designer trädgårdssoffa i din trädgård.

Mått på trädgårdssoffan:
Bredd: 177 cm
Djup: 55 cm
Höjd: 103 cm
Material: Teak eller Creekwood

Pris: 6950 :-

Köp den här!

svart trädgårdssoffa
Vacker trädgårdssoffa tillverkad helt i järn med en tillhörande dyna i slitstark kanvas. Soffan går utmärkt att använda som trädgårdsmöbel då dynan är vattentålig. Vid rengöring av dyna eller stomme torka bara av med våt trasa.

Pris: 5995 :-

Mått trädgårdssoffa:
Bredd: 160 cm
Djup: 63 cm
Höjd: 94 cm
Material: Järn med dyna i kanvas.

Köp den här!

sittbänk i form av vedhög för inomhus och utomhus bruk.
Populär sittbänk i form av en vedtrave, tillverkad i PVC behandlad polyester vilket gör att den går att använda både inomhus samt utomhus. Stabil och unik sittplats som passar både i vardagsrum, balkong och i trädgården.

Mått:
Bredd: 120 cm
Djup: 45 cm
Höjd: 45 cm
Material: PVC, polyester

Pris: 3490:-

Köp den här!

snygg vit trädgårdssoffa
Snygg och populär klassisk trädgårdssoffa i vit vintage stil. Tillverkad i Creekwood eller Teak beroende på vilken färg du väljer. Grått eller vitt! Både Creekwood och Teak är hårda och tåliga material vilket gör att soffan lämpar sig bra som en trädgårdssoffa då den tål väta och fukt mycket bra.

Mått:
Bredd: 180 cm
Djup: 60 cm
Höjd: 90 cm
Material: Teak

Pris: 5250 :-

Köp den här!

trädgårdssoffa teak
Snygg designersoffa i Teak för din trädgård. Loungesoffa i Teak och rostfria detaljer gör att den tål utomhusanvändning. Soffan är av Lounge typ vilket gör att den är lite lägre men djupare för bättre ”häng” och ”soft”

Pris: 8190 :-

Mått på loungesoffan:
Bredd: 180 cm
Djup: 73 cm
Höjd: 58 cm
Material: Teak

Köp den här!

parksoffa i teak
Från Exxent med inspiration av den klassiska parksoffan, perfekt för lata dagar i både trädgård och balkong. Tillverkad i obehandlad Teak vilket gör att den lämpar sig väl som trädgårdssoffa men även på balkongen eller inomhus i till exempel köket eller hallen.

Mått på soffan:
Bredd: 150 cm
Djup: 63 cm
Höjd: 91 cm
Material: Teak

Pris: 4950:-

Köp den här!

Material Teak för utemöbler.

Teak är ett hårt träslag av hög kvalité vilket gör att det lämpar sig utmärkt till utemöbler som utsätts för extra slitage av väder och vind. Materialet är väldigt motståndskraftigt när det gäller att klara av temperaturer (både höga och låga). Teak klarar även av vatten och fukt bra och även saltvatten vilket är bra att veta för dig som funderar på om du kan ha en utemöbel av Teak nära havet. Över tid så kommer Teak att få sin klassiska grå yta vilket även ger möblerna sitt fantastiska utseende.