Utebänk

Utebänk populärt i trädgården.

utebänk i trä
Snygg,  praktiskt och billig trädgårdsbänk som passar både som en utomhusbänk men även i ett utomhusrum eller på balkongen.

Mått på sittbänken:
Bredd: 150 cm
Djup: 41 cm
Höjd: 46 cm
Material: Honungslaserat Trä

Pris: 995 :-

Köp den här!

snygg sittbänk för trädgården passar som trädgårdsbänk
Trädgårdsbänk med underrede i svartlacerad aluminium och sittbänkens sittskiva i vacker Ask. Material som gör bänken tålig och utmärkt som en utomhusbänk eller balkongbänk. Dessutom till ett fantastiskt billigt pris.

Pris: 995 :-

Mått Trädgårdsbänken:
Bredd: 80 cm
Djup: 30 cm
Höjd: 40 cm
Material: Underrede i svartlackerad aluminium och sittbänk i Ask.

Köp den här!

sittbänk i form av vedhög för inomhus och utomhus bruk.
Populär utomhusbänk i form av en vedtrave, tillverkad i PVC behandlad polyester vilket gör att den går att använda både inomhus samt utomhus. Stabil och unik sittplats som passar både i vardagsrum, balkong och i trädgården.

Mått utebänk:
Bredd: 120 cm
Djup: 45 cm
Höjd: 45 cm
Material: PVC, polyester

Pris: 3490:-

Köp den här!

sittbänk i rotting perfekt som trädgårdsbänk
Snygg sittbänk i äkta naturrotting, naturlig rotting är ett levande material som påverkas av sol mm vilket är det som ger möblerna dess unika charm över tid. Passar bättre på ett torrt ställe då dom inte är lika tåliga som konstrotting. En inglasad balkong eller ett utomhusrum är perfekta positioner för denna sittbänk.

Mått:
Bredd: 120 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 47 cm
Material: Naturrotting

Pris: 2995 :-

Köp den här!

vintage sittbänk i lantling stil.
Fantastisk sittbänk i lantlig vintage stil, passar utmärkt som trädgårdsbänk eller som en vanlig bänk både i hall och kök för den stilmedvetne. Underrede i metall och bänkskiva i Furu. Hela bänken är behandlad för att få fram den rätta slitna stilen.

Pris: 2890 :-

Mått på vintage bänk:
Bredd: 100 / 170 cm (val)
Djup: 35 cm
Höjd: 45 cm
Material: Metall och Furu

Köp den här!

sittpuff björk
Naturtrogen sittplats i form av en sittpuff i naturtrogen och vattenavvisande polyester. Materialet gör att denna sittpuff är lämplig att använda både utomhus och inomhus. Använd din fantasi och skapa upp fantastiska sittplatser eller kanske bara ha den som prydnad eller ett litet bord fantasin sätter gränserna.

Mått på sittpuffen:
Bredd: 40 cm
Höjd: 47 cm
Material: PVC behandlad Polyester

Pris: 1750:-

Köp den här!

Hitta en snygg trädgårdsbänk online.

Vad ska man tänka på när man ska skapa sittplatser i trädgården eller på balkongen?

Är du säker på att du vill ha möbler som enbart ska vara utomhus i trädgården och erbjuda sittplatser så är det ett måste att du väljer en möbel som är designad för detta. Tänk på att välja rätt material som tål fukt, väta och temperaturskillnader.

Populära sittplatsen ”stubben” 

sittpuff björk

Vi har gjort några rekommendationer ovan på populära utomhusmöbler som erbjuder sittplatser och vi har med ett par av de klassiska exemplen på sittbänkar och trädgårdssoffor men även lite mer moderna och populära varianter som designer serien med möbler som liknar vedtravar och stubbar.

Dessa har blivit extremt populära inte minst för sin inspirerande design utan för att dom går utmärkt att använda både inomhus samt utomhus då dom är tillverkade i PVC behandlad polyester som stöter bort fukt och vatten.

Moderna sittbänkar

En sittbänk i form av en vedtrave passar fantastiskt både i trädgården men även i hemmet speciellt i anslutning till en öppen spis eller i vardagsrummet. Du kan även välja någon av de olika populära sittpuffarna även dessa ser ut som björk och gran stubbar. Vilket öppnar upp för fantastiska möjligheter för dig som gillar att inreda och designa. Skapa en unik sittplats eller använd ”stubben” som bord för prydnader mm.